Critical Alignment Yoga

Protocol

Protocol binnen lessen vanaf 1 juli                                                          

Meld je tijdig aan voor de les via Momoyoga of app/mail. Het maximum aantal is 8 deelnemers en spontaan komen en meedoen is niet mogelijk.

Kleed je thuis om en neem een grote tas mee voor eventueel je jas en persoonlijke bezittingen . De tas houd je bij je en bewaar je naast je mat. Schoenen trek je uit bij binnenkomst.

Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les naar de locatie. Wacht buiten; de docent zal de deur voor je opendoen en je binnen laten.

Bij binnenkomst reinig je nogmaals je handen, loop je naar de achterkant van de zaal en sluit je aan op de eerst mogelijke/ volgende vrije plek (zorg er dus voor dat je in de juiste volgorde de zaal betreedt; dit om door elkaar lopen te voorkomen).

Plaats je yogamat op de daarvoor bestemde markering.

Neem eigen materialen mee, zoals yogamat, handdoek,  kussen en CAY tools. Als je niet in het bezit bent van bepaalde materialen geef je dat van te voren aan en dan zal er een setje voor je worden klaargelegd. Gebruikte materialen zullen na de les worden gereinigd en vervangen.

Houd onderling 1.5 meter afstand. De (zelf meegenomen) yogamatjes zullen zo worden neergelegd dat deze 1.5 meter gewaarborgd is. Er zullen geen manuele correcties door de docent plaatsvinden.

Neem je eigen waterfles mee en drink alleen uit jouw fles.

Probeer thuis naar het toilet te gaan. Mocht je toch in de studio naar het toilet moeten, reinig dan zorgvuldig opnieuw de handen.

Verlaat direct na de les de locatie. Blijf niet na kletsen.

Tussen de lessen door zullen alle handgrepen, het toilet en eventueel gebruikte materialen gereinigd worden. Ook zal de ruimte goed gelucht worden.

Algemene Regels mbt Gezondheid en Veiligheid

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, kan er weer deelgenomen worden aan de lessen.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Ga voordat je naar de les vertrekt thuis naar het toilet.

Was voorafgaand aan de les thuis je handen met zeep, minimaal 20 seconden.  Aangekomen bij de les desinfecteer je nogmaals je handen.

Vermijd het aanraken van je gezicht.

Schud geen handen.

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes