Critical Alignment Yoga

Protocol

Binnen lessen vanaf 05-11-2021                                                

Meld je tijdig aan voor de les via Momoyoga of app/mail. Het maximum aantal is 12 deelnemers en spontaan komen en meedoen is niet mogelijk.

Bij binnenkomst loop je naar de achterkant van de zaal en sluit je aan op de eerste vrije plek (zorg er dus voor dat je in de juiste volgorde de zaal betreedt; dit om door elkaar lopen te voorkomen).

Het is niet verplicht maar wel wenselijk om je eigen materialen mee te nemen, zoals yogamat, handdoek,  kussen en evt CAY tools. Als je niet in het bezit bent van bepaalde materialen kan je deze lenen van Yoga Studio Engel. Neem dan in ieder geval een grote handdoek, een dekentje en een kussen sloop mee. Gebruikte materialen zullen na iedere les worden gereinigd of vervangen.

Houd onderling 1.5 meter afstand. De (zelf meegenomen) yogamatjes zullen zo worden neergelegd dat deze 1.5 meter gewaarborgd is. Er kunnen manuele correcties worden toegepast door de docent. Mocht u daar moeite mee hebben, meld dat dan het begin van de les aan de betreffende docent.

Kleedkamer
De kleedkamers zijn weer open, maar we willen je adviseren om je zoveel mogelijk thuis om te kleden en de kleedkamer te gebruiken voor het opbergen van jas en schoenen. Er zijn ook kluisjes om je waardevolle spullen op te bergen. Probeer thuis naar het toilet te gaan. Mocht je toch in de studio naar het toilet moeten, reinig dan zorgvuldig opnieuw de handen.

Om te voorkomen dat we elkaar tijdens een leswissel teveel doorkruisen en een opstopping ontstaat bij de ingang van de zaal zal bij een volle les, via de groepsapp en op het Momorooster worden aangegeven via welke kleedruimte je de zaal kan betreden.

U kunt na de les gebruik maken van de lounge en een kopje thee/ koffie nuttigen, mits de 1,5 norm kan worden nageleefd.

Tussen de lessen door zullen alle handgrepen, het toilet en eventueel gebruikte materialen gereinigd worden. Ook zal de ruimte goed gelucht worden.

 

Algemene Regels mbt Gezondheid en Veiligheid

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, kan er weer deelgenomen worden aan de lessen.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Was voorafgaand aan de les thuis je handen met zeep, minimaal 20 seconden.  Aangekomen bij de les desinfecteer je nogmaals je handen.

Vermijd het aanraken van je gezicht.

Schud geen handen.

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Zijperweg 9

1742 NE Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes