Critical Alignment Yoga

Protocol RIVM

Algemene Regels mbt Gezondheid en Veiligheid

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, kan er weer deelgenomen worden aan de lessen.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID19),omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Ga voordat je naar de les vertrekt, thuis naar het toilet.

Was voorafgaand aan de les thuis je handen met zeep, minimaal 20 seconden.  Aangekomen bij de les desinfecteer je nogmaals je handen.

Vermijd het aanraken van je gezicht.

Schud geen handen.

 

Maatregels en Voorschriften op Locatie (buiten yogales)

 

Meld je tijdig aan voor de les via Momoyoga of app/telefoon. Het maximum aantal is 10-15 deelnemers en spontaan komen en meedoen is niet mogelijk.

Kleed je thuis om en neem een grote (waterdichte) tas mee voor eventueel je jas en schoenen . Het woonerf is afgesloten voor bezoekers en je kunt geen gebruik maken van het toilet.

Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les naar de locatie. Er zijn maar een beperkt aantal parkeervakken dus kom als het mogelijk is met fiets of laat je afzetten

Neem eigen materialen mee, zoals yogamat, handdoek en kussen. Yoga Studio Engel zal geen materialen verstrekken.

Houd onderling 1.5 meter afstand. De (zelf meegenomen) yogamatjes zullen zo worden neergelegd dat deze 1.5 meter gewaarborgd is. Er zullen geen manuele correcties door de docent plaatsvinden.

Neem je eigen waterfles mee en drink alleen uit jouw fles.

Verlaat direct na de les de locatie. Blijf niet na kletsen.

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes