Aanbevelingen

Aanbevelingen
Wies Kwakkenbos

Elke week genieten van hard werken en voldoening daarvan krijgen

De yogalessen die Tanja geeft, werken heel goed voor life en body. Elke week krijgen we andere creatieve variaties van yoga en ontspanningsoefeningen. Zelf ga ik elke week naar de yoga en af en toe doe het thuis of online. Door yoga voel ik mij daarna ontspannen en lichter en vaak energieker. Tanja geeft heel goed les en is heel enthousiast met de yoga en bewegingen bezig. De locatie is heel fijn en ruimtelijk, met uitkijk op de tuin en de natuur. Elke week genieten van hard werken en voldoening daarvan krijgen. Dank Tanja!

Trudy Huls

Ook de ontspanningsoefeningen zijn heerlijk!

Ik vind de yogalessen van Tanja heel fijn omdat ze goed uitlegt welk effect bepaalde oefeningen hebben. Je merkt duidelijk dat het werkt. Ook de ontspanningsoefeningen zijn heerlijk!

Marika Wilmes

Tanja is een hele kundige en buitengewoon creatieve yoga docente

Hele fijne vorm van yoga gegeven door een hele kundige en buitengewoon creatieve yoga docente. Geen les is hetzelfde en de sfeer altijd heel goed. Je kunt op eigen tempo in alle ontspannenheid je eigen grenzen opzoeken en steeds beter in je vel komen te zitten. Tanja is een hele kundige en buitengewoon creatieve yoga docente.