Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwsbrief zomerseizoen 2022

Nieuwsbrief zomerseizoen 2022

De meivakantie is voorbij en het zomerseizoen gaat weer van start. In deze periode gaan we een heerlijke zomerserie vormen met oefeningen voor meer balans, gronding, alignment en energie.

Voorop staat, meer in verbinding komen met jezelf door je angsten los te laten om weer met een positieve kijk het leven  volledig te kunnen omarmen. Laat de zon in je hart maar schijnen 😉

Strippenkaart
Langzaamaan merk ik dat steeds meer (oude) leerlingen de weg terug vinden naar de yogamat. Daar ben ik natuurlijk heel erg dankbaar voor! Omdat er ook steeds meer behoefte blijkt te zijn om de yogalessen 2 of zelfs meerdere keren in de week te volgen is het nu ook mogelijk om, voor een gereduceerde prijs, een leskaart met 20 strippen aan te schaffen. Deze kaart heeft een geldigheidsduur van 6 maanden. Dan heb je in ieder geval alle tijd en genoeg ruimte om je leskaart op te maken.

Les wijzigingen
Aangezien er in de voorgaande weken niet genoeg deelnemers waren bij de Yin Yoga les de op vrijdagochtend 10:30, zal deze les (voorlopig) komen te vervallen. Vanaf volgende week zal er om die tijd, als vanouds weer een CAY les voor starters/ 60+ worden aangeboden. De donderdagavond Yin van 19:00 heeft gelukkig wel al een leuke groep gevormd, deze zullen we in ieder geval nog kunnen blijven aanbieden.
.
Helaas is het niet gelukt om genoeg deelnemers te werven voor de Merediaanles op de vrijdagavond 19:00. Daarom hebben Lodewijk en ik besloten om deze les te laten vervallen. Er wordt over nagedacht om later dit jaar in de vorm van een workshop misschien nog wat aan te bieden. Zodra we hier meer over kunnen vertellen is zal ik dit met jullie delen.