Over

Profiel 2022

Hallo, ik ben Tanja Engel, een levensgenieter in hart en ziel! Met twee lieve kinderen en een thuisbasis in het schilderachtige Schagen, heb ik mijn passie voor beweging en innerlijke rust omgezet in mijn levenswerk. In 2008 ontdekte ik de transformerende kracht van Critical Alignment Yoga. Gefascineerd door de diepgaande effecten, heb ik met enthousiasme de opleiding gevolgd en succesvol afgerond. Mijn reis leidde me naar het oprichten van 'Yoga Studio Engel' in 2012, een ruimte waar anderen kunnen delen in mijn passie voor zelfontdekking en innerlijke balans.

Mijn liefde voor beweging is geworteld in mijn vroege jaren, doordrenkt met dans en expressie. Buiten de yogamat vind je me vaak rennend door de natuur of genietend van verkwikkende wandelingen. Zingen is ook een grote passie van me; hoewel het een tijdje op een zijspoor is beland door mijn toewijding aan yoga en het moederschap, blijft het een vreugdevolle uitlaatklep waar ik binnenkort wellicht weer meer ruimte aan geef. Tijdens mijn yogalessen heb ik geleerd dat de kracht van mijn stem niet alleen ligt in het vermogen om te vermaken, maar ook om te begeleiden en te kalmeren. Mijn stem, ooit gebruikt om publiek te betoveren, is getransformeerd naar een instrument van rust en sereniteit. Als voormalig danseres breng ik de vreugde van beweging op muziek naar mijn lessen, waarbij ik je meeneem op een avontuurlijke reis van innerlijke beleving en diepe ontspanning. Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze reis van zelfontdekking en welzijn bij Yoga Studio Engel. Samen kunnen we de balans vinden tussen lichaam, geest en ziel, en een leven creëren dat in harmonie is met onze diepste verlangens. Namasté, Tanja Engel

 

.

Yin Yoga met Maaike

Over Maaike

Hallo allemaal, Ik ben Maaike de Jager. Na tal van avonturen over de hele wereld te hebben beleefd, heb ik mijn rust gevonden in het pittoreske Schagen, waar ik samen met mijn man en kinderen woon. Door de jaren heen ben ik gepassioneerd geraakt door het onderwijzen van creatieve vakken in het middelbaar onderwijs. Maar recentelijk heb ik een nieuwe passie ontdekt: yoga. Yoga kwam op mijn pad en betoverde me met zijn kalmerende kracht. Na het ervaren van de diepe rust en verbinding die yoga biedt, besloot ik me te verdiepen in de kunst van het lesgeven. Ik ben begonnen aan een yogaopleiding en heb inmiddels de Yin Yoga module afgerond. Hoewel ik zelf een zeer actief persoon ben, ben ik gevallen voor de rustgevende en verstillende aard van Yin Yoga. Het is een ware verademing om jezelf te omarmen, te voelen en de tijd te nemen voor zelfzorg. Nu ben ik verheugd om deze bijzondere ervaring met jullie te delen. Voel je welkom om deel te nemen aan mijn Yin Yoga les op woensdag en donderdagavond. Laat me je meenemen op een reis van innerlijke ontdekking en zelfliefde terwijl we samen genieten van de kalmerende en helende kracht van Yin Yoga. Met warme groeten, Maaike

Over Anke

Hoi allemaal,

Ik ben Anke Arnold-Jabroer en ik ben enorm enthousiast om de Yin Yoga-lessen te verzorgen bij Yoga Studio Engel. Het is een waar genoegen om je te ontmoeten op de mat!

In de kern draaien mijn lessen om het ont-moeten – het even helemaal niets hoeven doen of veranderen. Terwijl we vaak bekend zijn met het yang aspect van het leven – de beweging, het vooruitgaan, het streven naar verbetering – zijn we soms minder vertrouwd met het yin aspect – de stilte, de vertraging, het gewoon zijn waar je nu bent.

Ik nodig je graag uit om samen met mij dit moment van diepe ontspanning en verbinding met jezelf te ervaren. Mijn persoonlijke yogareis begon zo’n 10 jaar geleden en sindsdien heb ik mijn passie gevonden in yoga. Ik heb talloze opleidingen, cursussen en retraites gevolgd, maar mijn nieuwsgierigheid naar de wonderen van yoga blijft groeien. Gelukkig maar!

Naast mijn yogalessen ben ik gelukkig getrouwd en heb ik een dochtertje. Samen met deze twee liefdes woon ik in het prachtige Callantsoog. In mijn vrije tijd geef ik ook ademcoaching en werk ik met veel plezier voor het Internationaal Vrouwen Centrum in Den Helder.

Ik kijk er enorm naar uit om jou ook te leren kennen en samen met jou op de yogamat te staan voor een reis van ontdekking en groei!

Tot snel,

Anke

YPHS
We zien je graag verschijnen in onze Yoga lessen!