Over

Profiel 2022

Over mij; ik ben Tanja Engel, een echte levensgenieter! Ik woon samen met mijn gezin in het gezellig en mooie stadje Schagen. In 2008 heb ik Critical Alignment Yoga ontdekt en heb ik met veel enthousiasme de opleiding gevolgd en afgerond. In 2012 heb ik in Schagen 'Yoga Studio Engel' opgericht.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al gepassioneerd door dans en beweging. Ook vind ik het heerlijk om buiten hard te lopen of lekker mijn hoofd vrij te maken tijdens een stevige wandeling. Daarnaast is zingen voor mij ook een hele fijne hobby en manier om te ontspannen. Met zang heb ik in mijn jongere jaren vele uitdagingen gehad en mooie projecten uitgevoerd. Door de yogaopleidingen en door het moederschap, is dat allemaal op een lager pitje geraakt. Toch blijft het kriebelen dus wie dus wie weet pak ik het binnenkort wel weer op. Tijdens het uitdragen van mijn yogalessen en het heb ik ondervonden dat de manier waarop ik mijn stem gebruik ook heel goed kan bijdragen aan de effectiviteit van een boodschap in een oefening. Het contrast is groot. Voorheen gebruikte ik mijn stem om publiek te entertainen, op te zwepen met een feestelijk gevoel. Nu is dat getransformeerd naar een stem die je begeleid, gerust stelt en tót rust laat komen. Vanuit mijn dans verleden is de passie voor het bewegen op muziek, de flow waarin alles gaat stromen, ook iets wat je kunt ervaren tijdens mijn lessen. Ik neem je graag mee in een avontuurlijke reis vol beleving en ontspanning!

 

.

Yin Yoga met Maaike

Over Maaike

Hoi ik ben Maaike de Jager. Na heel wat van de wereld te hebben gezien en meegemaakt woon ik nu met man en kinderen in Schagen. Ik geef les in de creatieve vakken in het middelbaar onderwijs. En sinds een tijd beoefen ik yoga en werd zo enthousiast dat ik inmiddels begonnen ben aan een yogaopleiding waarvan de Yin Yoga module gehaald is. Zelf ben ik heel yang maar oh wat is Yin Yoga fijn, voelen, tijd en aandacht voor jezelf en zo bijzonder om te geven. Wat fijn dat het nu ook mogelijk is om dit gevoel met jullie te mogen delen. Voel je welkom en laat me je meenemen en verzorgen tijdens de Yin Yoga les op de donderdagavond! Liefs Maaike

We zien je graag verschijnen in onze Yoga lessen!