Over

Profiel 2022

Over mij; ik ben Tanja Engel, een echte levensgenieter! Ik woon samen met mijn gezin in het gezellig en mooie stadje Schagen. In 2008 heb ik Critical Alignment Yoga ontdekt en heb ik met veel enthousiasme de opleiding gevolgd en afgerond. In 2012 heb ik in Schagen 'Yoga Studio Engel' opgericht.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al gepassioneerd door dans en beweging. Ook vind ik het heerlijk om buiten hard te lopen of lekker mijn hoofd vrij te maken tijdens een stevige wandeling. Daarnaast is zingen voor mij ook een hele fijne hobby en manier om te ontspannen. Met zang heb ik in mijn jongere jaren vele uitdagingen gehad en mooie projecten uitgevoerd. Door de yogaopleidingen en door het moederschap, is dat allemaal op een lager pitje geraakt. Toch blijft het kriebelen dus wie dus wie weet pak ik het binnenkort wel weer op. Tijdens het uitdragen van mijn yogalessen en het heb ik ondervonden dat de manier waarop ik mijn stem gebruik ook heel goed kan bijdragen aan de effectiviteit van een boodschap in een oefening. Het contrast is groot. Voorheen gebruikte ik mijn stem om publiek te entertainen, op te zwepen met een feestelijk gevoel. Nu is dat getransformeerd naar een stem die je begeleid, gerust stelt en tót rust laat komen. Vanuit mijn dans verleden is de passie voor het bewegen op muziek, de flow waarin alles gaat stromen, ook iets wat je kunt ervaren tijdens mijn lessen. Ik neem je graag mee in een avontuurlijke reis vol beleving en ontspanning!

 

.

Over Ellemarie

Over Ellenmarie; Ik woon samen met mijn partner op een fijn plekje in Egmond a/d Hoef. In 2019 heb ik de Yin yoga opleiding afgerond en ik beoefen en deel dit met veel liefde. Daarnaast ben ik ook met heel veel plezier Ademcoach. Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen in de les waarbij voor mij verzachting, ontspanning en verstilling centraal staat. Om alles helemaal te verwelkomen precies zoals het zich aandient. Ik hoop je te ontmoeten!

We zien je graag verschijnen in onze Yoga lessen!