Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsYoga en meer in de lente 2024

Yoga en meer in de lente 2024

Terwijl april in volle gang is en de paasdagen achter ons liggen, is de lente nu officieel begonnen. In lijn met dit seizoen begint de detox yoga serie steeds meer vorm te krijgen. Met de meivakantie in het vooruitzicht, hebben we nog diverse boeiende activiteiten gepland om je te helpen ontspannen en resetten.

Hier is alvast een overzicht van wat je de komende maanden kunt verwachten:

Lente Yoga Wandeling in ‘Wildrijk’

Na een verkwikkende ‘Yoga Wandeling aan Zee’ nodig ik je uit om de lente te omarmen tijdens wandel-yogasessies in het weelderige bos van ‘Wildrijk’. Ontdek de prachtige kleuren van de natuur, adem de verse lentelucht in en laat je inspireren door de serene omgeving.

Ervaar een reis van pure ontspanning en innerlijke rust door mindful in stilte te wandelen in het Wildrijk bos. Omringd door bruisend groen en bloeiende hyacinten, begeleid ik je met laagdrempelige yogahoudingen, vloeiende Chi-bewegingen geïnspireerd door de oosterse bewegingsleer, en meditatie.
Data:

  • Maandag 15-04
  • Donderdag 18-04
  • Maandag 06-05
  • Zaterdag 18-05

Tijd:T 09:30-11:00

Investering: Betaal wat je wilt! Contant of via Momo-account.

Aanmelden of meer informatie? Stuur Tanja een e-mail naar info@yogastudioengel.nl of een WhatsApp-bericht naar 06-373 455 53.
Mis deze kans niet om jezelf te verbinden met de prachtige natuur en innerlijke rust te vinden. Kom mee wandelen, yogaën en mediteren in het bos Wildrijk.

Mini ‘Retreat for Reset’

Door het succes van de voorgaande keren en de vele aanvragen zijn er nieuwe data gepland voor onze Mini Retreat for Reset. Voel je je lusteloos? Ben je vaak ziek? Zit je veel in je hoofd? Dan is deze ochtend echt iets voor jou!

 

📅 Nieuwe data:

  • Donderdag 16 mei
  • Zaterdag 15 juni

Tijd: 09:30-12:00

Wat is inbegrepen?

  • Yoga in de zoutkamer
  • Magnesiuminhalatie
  • Multi Wave Oscillator sessie
  • Afsluiting met thee en een gezond lekkertje.

Meer informatie en aanmelden: ‘Mini Retreat for reset’ Wees er snel bij, want vol = vol!

Roosterwijziging: Yin maandagavond naar de zondagochtend

Na de Meivakantie zal de Yin yogales van de maandagavond helaas niet meer kunnen plaatsvinden in de Boshut. Gedurende de zomerperiode zal deze avond weer worden overgenomen door de eigenaresse zelf. Gelukkig zal Anke haar best doen om haar Yin Yogalessen voort te zetten op zondagdagochtend van 09:30-11:00. En zolang er genoeg animo is, kunnen de avond Yinners op woensdagavond in de Boshut blijven aansluiten bij Maaike.

Vrouwencirkel met Anke; Op zondag 28 april leidt Anke een vrouwencirkel bij de Boshut. Tijdens deze cursus ‘Ode aan de vrouw’ neemt zij je mee op een zachte en inspirerende reis door jouw eigen vrouwelijkheid. Voor inschrijven en vragen, mail naar ankejabroer@gmail.com.

Soundhealing met Jenny; Geniet in de samen met je kind van een betoverende reis door de wereld van geluid en ontspanning tijdens de Soundhealing-sessie met Jenny op woensdag 1 mei, tijdens de meivakantie. Laat je onder begeleiding van Jenny Stam meevoeren in een unieke ervaring die niet alleen ontspannend is, maar ook bijdraagt aan jullie emotionele welzijn. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met jenny-stam@hotmail.com.

Vinyasa Yoga met Thierry Stam; Op zondag 12 mei, 9 juni verzorgt Thierry Stam weer een energieke Vinyasa-sessie bij YPHS. Ook tijdens mijn afwezigheid in de meivakantie, op vrijdagochtend 10 mei, kun je genieten van zijn les. Het is een uitstekende gelegenheid om je lichaam te strekken, kracht op te bouwen en je geest te kalmeren.
Let op! Om je aan te melden voor 12 mei en 9 juni, neem je contact op met Thierry via 06-83699616. Voor de les op vrijdagochtend 10 mei tijdens het invalmoment, kun je boeken via het Momo rooster met een les van je strippenkaart.

Meivakantie: 29 april t/m 12 mei
Geniet van de komende meivakantie, waarbij we een aangepast vakantierooster hanteren. Vergeet niet om het ‘Momorooster’ te bekijken voor eventuele wijzigingen en plan je lessen op tijd in!

Dat was het weer voor nu. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen met jou kijken we uit naar een bruisende lente vol nieuwe energie en mogelijkheden.
Lieve lentegroeten van Tanja en het engelenteam.