Fit Yoga

Fit Yoga is de ideale manier om je dag te beginnen of tijdens een ‘Break’ midden op de dag je lijf en je geest te voorzien van een goede oppepper.

Tijdens deze lessen worden naast de houdingsinzichten vanuit de ‘CA Yoga’ ook medicinale ‘Chi gong’  oefeningen toegepast. Gecombineerd met oefeningen voor de concentratie, krachtverbetering, toning (Buik, Billen, Benen) flexibiliteit en het optimaliseren van je mentale gesteldheid.

De ademhaling speelt hierbij een grote rol!

Veel krachtsporters kiezen voor Fit Yoga, omdat deze methode zorgt voor een effectieve spiertraining en ontspanning die gericht is op rekken. Door rekken komt er een diepe doorbloeding van de spieren op gang. Dit is een vorm van actief herstel dat je lichaam voorziet van energie en stimuleert je mentale veerkracht. Dit is ook de manier om weer sneller fit te zijn voor de volgende training.

Wie regelmatig een yogasessie beoefent wordt fitter, soepeler en bovenal: stressbestendig. De perfecte uitkomst als je een gehaaste dag hebt en even wilt ontsnappen aan alle drukte. 

Wetenschappelijk bewezen!

Na een yogasessie is de kans groot dat je met een goed humeur van je mat afstapt. Uit onderzoek blijkt dan ook dat yoga een positief effect heeft op je energie, nachtrust, relaties, tevredenheid, zelfvertrouwen en kwaliteit van leven. Daarnaast vermindert het angstgevoelens, stress, vermoeidheid en spanningen. De positieve energie die je uit een yogasessie haalt zorgt ervoor dat je bewuster leeft en betere keuzes maakt binnen je voedingspatroon. Dit leidt automatisch weer tot een fitter, gezonder en slanker lichaam!

Reden genoeg dus om direct te starten met Fit Yoga! 

Fit Yoga