Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsZomerperiode 2024

Zomerperiode 2024

Met de zomer in aantocht hebben we nog een hoop leuke activiteiten gepland voordat de zomervakantie begint. Hier is een overzicht van wat je allemaal kunt verwachten:

Yin Yoga op Zondag met Anke

Vanaf aankomende zondagochtend op 2 juni van 9:30- 10:55 zal Anke weer in ‘De Boshut’ starten met een heerlijk ontspannen serie Yin Yoga lessen. Je kunt je hiervoor aanmelden met je leskaart via het Momorooster.

Aangepast Lesaanbod

Vanwege enkele geplande uitjes is er een aangepast lesaanbod op de volgende data:

  • Donderdag 6 juni
  • Vrijdag 7 juni
  • Dinsdag 18 juni
  • Woensdag 19 juni

Op deze dagen worden mijn lessen opgevangen door één van mijn lieve collega’s. Wil je weten wie je voor je krijgt en wat er komt? Ga naar  momorooster en plan je lessen alvast vooruit…

Ademcirkel en Vinyasa Yoga

Zondag 9 juni:

  • Ademcirkel met Anke in de Boshut: aansluitend na de Yin Yoga, van 11:00 tot 12:30. Boek direct bij Anke via deze link
  • Vinyasa Yoga met Thierry bij YPHS: Van 11:00 tot 12:30. Meld je hiervoor aan via Thierry op 06-83699616.

Retreat for Reset
Grijp je kans om deel te nemen aan onze laatste mini retreat in samenwerking met Halomedics in Schagen! Helaas stopt de praktijk binnenkort op deze locatie, maar je kunt nog 1x genieten van deze bijzondere ervaring voordat het te laat is.

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor deze unieke retreat, dus meld je snel aan en geef jezelf een heerlijke ochtend vol ontspanning en vernieuwing.

Datum: Zaterdag 15 juni
Tijd: 09:30-12:00
Locatie: Halomedics (ZEN)
Kaagweg 2A, 1742 LB Schagen
Kosten: 60,-

Aanmelden bij Tanja Engel info@yogastudioengel.nl of Marleen Krab schagen@halomedics.nl Meer informatie

Power Breathing met Rene Valk

Vrijdagavond 21 juni, 19:30-21:00: Kun je weer meedoen met een sessie ‘Power Breathing’ onder begeleiding van Rene Valk. Meer informatie en inschrijven via deze link

Zomer Yoga Wandelingen aan Zee

Maandag 24 juni & 15 juli: Doe ook mee met onze Zomer Yoga Wandelingen aan Zee. Aanmelden kan via de mail, telefonisch of het Momorooster meer informatie

 

Ochtend Retreat met Cacao Ceremonie
We sluiten dit seizoen af met een geheel verzorgde Ochtend Retreat met Cacao.

Maaike de Jager en ik, Tanja Engel, bundelen onze krachten om je een ochtend vol verbinding, energie en diepe ervaringen te bieden. Samen nodigen we je uit voor een moment vol beleving en vitaliteit.

Wij kijken ernaar uit om deze liefdevolle ervaring met jou te delen, terwijl we je begeleiden en ondersteunen bij het resoneren met deze plantenmedicijnen, bewegingen die passen bij het thema hart en vuur.💖🔥

We nemen je mee op een inspirerende reis vol beleving, beweging en ontspanning. Samen drinken we pure, rauwe cacao, een hartverwarmend elixer dat fungeert als krachtige hartopener. Dit helpt je om je hoofd leeg te maken en je te verbinden met je hart, waardoor je meer gevoelscontact ervaart met je lichaam en ruimte krijgt om diep liggende emoties te verwerken. Tussendoor genieten we van Bobinsana thee, een prachtige hartopener uit het Amazonegebied die zelfliefde, rust en vrede bevordert.

Ontdek de betoverende kracht van het hart, cacao en vuur tijdens onze Ochtend Retreat met Cacao!

Reserveer je plekje via het MomoRooster. Ook de ‘niet actieve’ leden zijn welkom om deze uniek ervaring bij te wonen? Heb je geen toegang meer tot je momo account of heb je nog andere vragen? Stuur een e-mail naar info@yogastudioengel.nl of neem telefonisch contact op met Tanja via 06-37345553 of
Maaike via 06-24746978.

Datum: Zondagochtend 14 juli
Tijd: 09:00-12:00
Locatie: YPHS
Kosten: 75,-
Meer informatie

Laat je hart dansen in het licht van dit magische samenspel! Geef jezelf de kans om te baden in de warmte van deze onvergetelijke belevenis.

Wij kijken ernaar uit om deze unieke en liefdevolle ervaring met jou te delen. 💖

 

22 juli t/m 1 september: Tijdens de zomervakantie hanteren we een aangepast zomerrooster. Van 18 augustus t/m 1 september is de studio gesloten dan zijn geen lessen!

Wij kijken uit naar een heerlijke zomer vol ontspanning warmte en liefde…

Liefs van het ‘engelen team’ 👼🙏🏼