Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsMini ‘Retreat for Reset’

Mini ‘Retreat for Reset’

Voel je je lusteloos? Ben je vaak ziek? Zit je veel in je hoofd? Dan is dit echt iets voor jou!

Want op donderdagochtend 16 mei en zaterdagochtend 15 juni ben je van harte welkom voor een fijne mini retreat bij Halomedics. In samenwerking met Marleen Krab (Halomedics) bieden wij daar een compleet verzorgde ochtend aan, waarin je je lijf een ware Energy Boost geeft!

Wat zit er bij dit heerlijke retreat inbegrepen?:
– Een heerlijk ontspannen yogales van 45 minuten in de zoutkamer (yoga én zoutinhalatie in één)
– Een 20 minuten durende sessie Magnesiuminhalatie
– Een sessie van 20 minuten in de Multi Wave Oscillator
– We sluiten de ochtend af met heerlijke kruiden thee en een gezond lekkertje.

Yoga in de zoutkamer is een belevenis op zich. Daar zal ik (Tanja Engel)  je heel persoonlijk begeleiden in fijne yogaoefeningen en meditatie. Door het zout tijdens de yogales diep te inhaleren, krijgen jouw longen een enorme dosis extra schone frisse zuurstof! De les is rustig, zodat je steeds meer kan ontspannen en weer dieper in contact kan komen met je lichaam.

Het inhaleren van magnesium is de beste en meest effectieve manier om magnesium in je lijf op te nemen. Je verblijft hiervoor 20 minuten in een cabine waar hele fijne deeltjes magnesium door de lucht verspreid worden. Door het inhaleren komt het magnesium diep in de luchtwegen en in de bloedbaan terecht alwaar het dan snel door het lichaam kan worden opgenomen.

In de Multiwave Oscillator laad je jezelf op in een elektromagnetisch veld met een hogere frequentie (van 220 naar 10.000 volt). Tijdens deze behandeling komt de doorbloeding en ontgifting in jouw lichaam weer op gang en zal de energie door je meridianen weer beter gaan stromen. Contra indicatie: helaas is de MWO niet geschikt voor pacemakers!

De combinatie van Yoga, Zoutinhalatie, Magnesiuminhalatie én de Multiwave Oscillator is een echt RESET voor je lichaam en je geest!

Meer informatie;
Tijd: 09:30- 12:00
Locatie: Halomedics (ZEN salon)
Kaagweg 2A, 1742 LB Schagen
Kosten: €60,-

Aanmelden bij Tanja Engel info@yogastudioengel.nl of Marleen Krab schagen@halomedics.nl