Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsVoorjaar 2023

Voorjaar 2023

In de voorjaarsvakantie zijn we de meteorologische lente ingedoken, een symbolische periode van vernieuwing en groei. Vanaf deze week start weer een nieuw thema ‘Detox your body and mind’ oftewel ‘De grote voorjaarsschoonmaak’.

Deze nieuwe serie heeft een ontgiftende werking zodat negatieve energie en de opgeslagen afvalstoffen je lichaam weer kunnen verlaten. Houdingen die niet alleen fysiek, voor je lichaam diep reinigend werken, maar ook op mentaal niveau grote invloed zal hebben. Dit geeft rust en kan bijdragen aan een helder en opgeruimde geest.

Yin Yoga op zondagochtend

De donderdagavond ‘Yin Yoga’ lessen van onze lieve Maaike raken steeds voller, daarom zullen er vanaf 2 april ook Yin lessen worden aangeboden op de zondagochtend. De lessen op zondagochtend zijn van 09:30 -10:45 en worden verzorgt door Anke Jabroer. Wij zijn heel erg blij dat zij bereid is om naast de maandelijkse Ademcirkels, wekelijks op zondagochtend ook nog een Yin Yoga les te geven. Je kunt je via het Momo rooster inschrijven voor de Yin Yoga lessen. De ademsessies gaan via Anke zelf: ankejabroer@gmail.com of inschrijflink

 

Vakantie en andere vrije dagen

In deze periode zijn er naast Pasen en Pinksteren altijd vele vrije (feest) dagen.

De data voor deze dagen zijn:

Paasvee: woensdag 29 maart – wel les
Pasen: zondag 9 april – wel les
Koningsdag: donderdag 27 april – geen les
Hemelvaart: donderdag 18 mei – geen les
Pinksteren: zondag 28 mei – wel les

De lessen die tijdens de feestdagen worden aangeboden gaan gewoon door bij voldoende inschrijvingen! (minimaal 5) Weet je dus al of je  er wel of niet zal zijn op bijvoorbeeld 1e Paasdag? Schrijf je dan tijdig in of uit!

Meivakantie 22 april- 05 mei; dan is er een aangepast vakantierooster. Ik heb deze dagen nog niet helemaal helder voor me dus zodra het rooster klaar is horen jullie hierover meer.

Liefs Tanja, Maaike en Anke