Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsZomeractiviteiten 2024

Zomeractiviteiten 2024

Nog drie weken te gaan want op 19 juli beginnen de schoolvakanties en zal er vanaf die datum tot 1 september een zomerrooster van kracht zijn. Heb je de vorige nieuwsbrief gemist? Dan hier nog even kort samengevat wat er nog allemaal te doen is voor de aankomende zomertijd:

 

Zondag 14 juli: Ochtend Retreat met Cacao🍫❤️
Maaike en ik bundelen onze krachten van 9:00-12:00 voor een bijzondere Ochtend Retreat met Cacao. Dit wordt een unieke ervaring vol ontspanning en verbinding. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus wil je dit niet missen, schrijf je dan snel in via Momo of per mail! Meer informatie via deze [link].

 

Zondag 14 juli: Yin Yoga en Ademcirkel
Diezelfde ochtend zal er naast de Yin Yoga ook weer een ademcirkel plaatsvinden met Anke. Meld je aan via Anke via deze [link]

Zomer Yogawandeling aan Zee

  • Maandagochtend 15 juli
  • Zaterdag 20 juli
  • Maandagochtend 22 juli

Doe mee met een verfrissende yogawandeling aan zee. Meld je aan via Momo, per mail, of stuur mij een whatsappje;-)

Wijzigingen en Aankondigingen

Woensdagavond Yin Les
Helaas is de yin les op woensdagavond met Maaike in De Boshut niet van de grond gekomen, en daarom hebben we besloten om na de zomervakantie te stoppen met deze lessen.

Donderdagavond Yin Les bij YPHS
Vanaf de zomervakantie zal er op donderdagavond om 20:30 een vast moment zijn voor Maaike’s yin lessen bij YPHS.

Nieuwe Fit Yoga op Donderdagavond💪😇
Naast de CA Yogales op donderdagavond om 19:00, die op het rooster blijft staan, zal ik vanaf september een tweede Fit Yoga les aanbieden van 17:30-18:55.

Zondagochtend Yin Les met Anke in De Boshut
De zondagochtend yin lessen met Anke blijven voorlopig gewoon doorgaan op dezelfde dag en tijd. Ze zal nog de hele maand juli haar fijne lessen met jullie delen, om daarna de hele maand augustus heerlijk vakantie te vieren met haar gezin. Dus in augustus geen Yin lessen!

Vakantieperiode🌴☀️
Vanaf 19 augustus ga ik zelf genieten van een fijne vakantie met mijn gezin om weer helemaal op te laden voor het nieuwe lesseizoen. Gedurende deze periode zullen er geen yogalessen zijn. Tot die tijd kun je op de warmere dagen zowel binnen in de zaal als buiten op de patio van YPHS genieten van onze yogalessen.

Dat was het weer voor nu. Mocht er nog iets niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Namens mij en het engelen team wensen we iedereen een heerlijke vakantieperiode toe, vol zonneschijn, ontspanning en liefde! ❤️