Yoga Studio Engel in Schagen

WorkshopsYoga Wandeling aan Zee

Yoga Wandeling aan Zee

Dit voorjaar zal ik weer gaan starten met een aantal buitenlessen.

De yoga wandeling aan Zee is er helemaal op gericht om voor jezelf en met elkaar een heerlijk moment te creëren om je op te laden en meer energie te ervaren.

We wandelen in stilte door de duinen richting het strand met tussendoor laagdrempelige yoga houdingen en oefeningen vanuit de oosterse bewegingsleer zoals Tai Chi / Chi Gong. Door buiten te zijn in de natuur en het inhaleren van de zilte lucht aan Zee in combinatie met deze lichaam- en geestverkwikkende oefeningen ondersteun je het helend vermogen van je lichaam. Ontdek de magie van dit samenspel en laat je hierdoor eens lekker verwennen!

Data: maandagochtend 18 maart en donderdag 4 april 2024

Tijd: 09:30- 11:00

Locatie: Sint Maarten Zee, Zeeweg 69, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug. We verzamelen bij het grote parkeer terrein voor de strand opgang (naast de Goudvis). Het is ook mogelijk om vanuit Schagen te carpoolen, daar zal je voor de les nog een bericht over ontvangen via de whatsapp en mail.

Meenemen: Zo weinig mogelijk maar zorg dat je goede (waterdichte) wandelschoenen draagt en trek een warme windjack of meerdere laagjes aan.

Bijdrage: Betaal wat je wilt! Dat kan contant of als je via je Momo account bent aangemeld dan ontvang je direct na afloop van de les een e-mail met een betalingslink. Met deze link kun je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Je kunt dus zelf een bedrag invoeren en direct online kunnen betalen. Je mag me natuurlijk ook altijd even mailen:-)

Ik kijk ernaar uit om je buiten te ontmoeten en samen deze ervaring te delen!

Zonnige groet,

Tanja