Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwsbrief voorjaar 2024

Nieuwsbrief voorjaar 2024

Met de voorjaarsvakantie achter ons en de lente voor de deur hier even een update van de vele workshops en activiteiten die je tot aan de meivakantie bij Yoga Studio Engel kunt verwachten:

NIEUW! Yoga Wandeling aan Zee
De CA Yoga les op de maandagochtend in de Boshut komt vanwege de lage opkomst helaas te vervallen. Dat geeft mij tegelijkertijd wat meer ruimte om in dit voorjaar weer te gaan starten met een aantal buitenlessen.

‘Yoga Wandeling aan Zee’ is laag drempelig en toegankelijk voor iedereen die van lekker bewegen en wandelen in de buitenlucht houdt. meer
Data: maandagochtend 18 maart en donderdagochtend 4 april 2024

Tijd: 09:30- 11:00

Locatie: Sint Maarten Zee, Zeeweg 69, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug.
Meenemen: Zo weinig mogelijk maar zorg dat je in ieder geval goede (waterdichte) wandelschoenen draagt en trek een warme windjack of meerdere laagjes aan.

Bijdrage: Betaal wat je wilt, een symbolisch bedrag dat aansluit bij je budget en ervaring van de les. Dit kan met een strip van je kaart of na afloop via je Momo account maar mag ook gewoon contant.

Ben jij ook zo ‘in the mood’ om lekker naar buiten te gaan? Meld je dan aan bij het Momorooster of via de mail info@yogastudioengel.nl

Inzichtmeditatie cursus voor beginners 

Morgenmiddag op zondag 3 maart van 14:30- 16:30 start Ingeborg de Wit weer met een 5 daagse cursus inzichtmeditatie. Deze lessen vinden plaats in de grote zaal van de Yoga Studio bij ‘YPHS.
Er is nog 1 plekje beschikbaar dus als je nog wilt meedoen geef je dan snel op!
De andere data zijn zondag 17 en 31 maart en op 14, 21 april. Aanmelden kan via info@praktijkcalma.nl.

Ademcirkel
Op zondag 10 maart van 10:00- 11:30 zal Anke weer een ademcirkel verzorgen bij de Boshut. Voor inschrijven of vragen mail: ankejabroer@gmail.com.

Soundhealing

Zondag 10 maart van 11:00: 12:00 is Jenny weer bij YPHS met een heerlijk ontspannen soundhealing. Wil je meereizen op de helende klanken van klankschalen en vibraties van de gong? Stuur een email naar Jenny  jenny-stam@hotmail.com

Vinyasa Yoga
Thierry Stam is er weer op zondag 17 maart  van 11:00- 12:30 om jullie bij YPHS te voorzien van een heerlijk actieve Vinyasa sessie.Om hiervoor aan te melden kun je Thierry telefonisch contacten: 06- 83699616

‘Retreat to Reset’ deel 2
De afgelopen donderdag hebben we de eerste retreat met succes afgerond. Door de vele aanvragen hebben we gelijk weer een nieuwe datum gepland voor een volgende ronde;

Deze zal plaatsvinden op een zaterdagdagochtend 23-03-2024 dan ben je van harte welkom voor een fijne mini retreat bij Halomedics. In samenwerking met Marleen Krab (Halomedics) bieden wij daar een compleet verzorgde ochtend aan, waarin je je lijf een ware Energy Boost geeft!

Voel je je lusteloos? Ben je vaak ziek? Zit je veel in je hoofd? Dan is dit echt iets voor jou!

De combinatie van Yoga, Zoutinhalatie, Magnesiuminhalatie én de Multiwave Oscillator is een echt RESET voor je lichaam en je geest!

Tijd: 09:00- 11:30
Locatie: Halomedics (ZEN salon)
Adres: Kaagweg 2A, 1742 LB Schagen
Kosten: €60,-
Meer informatie

Aanmelden bij Tanja Engel info@yogastudioengel.nl of Marleen Krab schagen@halomedics.nl

Roosterwijzigingen

FitYoga: Er komen op de dinsdagochtend steeds meer trouwe Fit Yogi’s op de mat dus wordt het tijd om deze les wat te gaan uitbreiden. Op donderdagmiddag 4 en 18 april doen we een ’try out’ van 17:30- 18:55. Aan de hand van de aantal deelnemers zullen we na de meivakantie beoordelen of dit een wekelijkse vaste les gaat worden.

Paasvee: woensdag 20 maart, dan komt de Yin Yoga les van 19:30 met Maaike te vervallen. Zij zal op donderdagavond 21 maart een extra les verzorgen om 19:00 Slow Flow Yoga en sluit om 20:30 weer af met een heerlijk ontspannen Yin Yoga les.

Meivakantie: 29 april t/m 10 mei, dan is er weer een aangepast vakantierooster. Deze wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Tot slot wil ik alle deelnemers van de stempelkaart actie nog even bedanken voor jullie enthousiastme en toewijding! Dankzij jullie inzet was de stempelkaart actie ook dit jaar weer een groot succes. Nu de laatste kaarten zijn ingeleverd zal ik er voor zorgen dat ze dit weekend nog worden verwerkt zodat jullie z.s.m. gebruik kunnen maken van de dik verdiende 2 gratis lessen:-)

Wij kijken er naar uit om dit voorjaar weer samen met jullie te mogen groeien en bloeien!

Liefs van Tanja en het engelen team