Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsLente Yoga Wandeling in Wildrijk!

Lente Yoga Wandeling in Wildrijk!

Na een inspirerende ‘Yoga Wandeling aan Zee’ sessie, nodigt Tanja je uit om de lente te omarmen tijdens een wandel yogasessie in het bos van ‘Wildrijk’. Stap uit de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in de rust en schoonheid van deze bijzondere plek. Ontdek de betoverende kleuren van de natuur, adem de frisse lentegeuren in en laat je inspireren door de serene omgeving.

Wat kun je verwachten? Tijdens deze unieke ervaring neem ik je mee op een reis van ontspanning en innerlijke rust. We beginnen met een stille wandeling door Bos Wildrijk, waarbij we ons laten leiden door de prachtige bloeiende hyacinten en het rustgevende gezang van de vogels.

Onderweg stoppen we en zal ik je begeleiden met laagdrempelige yoga houdingen, oefeningen vanuit de oosterse bewegingsleer zoals Tai Chi / Chi Gong en meditatieoefeningen. Laat je lichaam en geest harmoniseren terwijl je je verbindt met de natuurlijke omgeving om je heen.

Wanneer en waar?

  • Maandag 15 april
  • Donderdag 18 april
  • Maandag 6 mei
  • Zaterdag18 mei

Tijd: 09:30-11:00 Locatie: Bos Wildrijk, Sintmaarten Zee.
Adres: Zeeweg, schuin tegenover het parkeerterrein, Sint Maartensvlotbrug. Het is ook mogelijk om vanuit Schagen te carpoolen; dit zal voor de dag van de wandeling bij de opgegeven deelnemers, via WhatsApp en e-mail worden gecommuniceerd.

Hoe kun je deelnemen? Meld je aan via het Momo rooster, stuur een e-mail naar Tanja Engel: info@yogastudioengel.nl, of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-373 455 53. Laat me weten dat je erbij bent dan maken we samen deze ervaring een onvergetelijke!

Investering Bij deze wandeling hanteer ik een uniek betalingsmodel: Betaal wat je wilt! Dat kan contant, of als je via je Momo-account bent aangemeld, ontvang je direct na afloop van de les een e-mail met een betalingslink. Met deze link kun je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Je kunt dus zelf een bedrag invoeren en direct online betalen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me natuurlijk ook altijd even mailen 🙂

Door deze flexibele benadering te hanteren hoop ik dat onze wandeling toegankelijk is voor iedereen, ongeacht budget. Mijn focus ligt op het creëren van een waardevolle ervaring waarbij iedereen de vrijheid heeft om naar eigen vermogen bij te dragen.

Mis deze unieke kans niet om jezelf te verbinden met de prachtige natuur en je innerlijke rust te vinden. Kom met ons mee wandelen, yogaën en mediteren in Bos Wildrijk!

Met frisse lente groet, Tanja Engel