Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsYoga en meer in september

Yoga en meer in september

Vanaf maandag 4 september zijn de scholen weer begonnen. Nu iedereen weer terug is van vakantie is het reguliere rooster weer van kracht. De komende maand zijn er naast de lessen ook wat fijne workshops gepland, dus houd je agenda in de aanslag:

Workshops

Soundhealing: Op zondag 10 september geeft Jenny opnieuw een Sound Healing sessie, mail jenny-stam@hotmail.com als je hierin geïnteresseerd bent.

Meditatiecursus: Vanaf zondag 24 september zal Ingeborg de Wit starten met een beginnerscursus meditatie. Data: 24 sept/ 15 okt/ 29 okt/ 12 nov/ 26 nov. Kijk op workshops voor meer informatie of , meld je aan via  info@praktijkcalma.nl

Roosterwijziging

Ondertussen beginnen de lessen als vanouds weer vol te stromen en ontstaan er hier en daar zelfs ook wachtlijsten. Voor de lessen die wat minder vol zitten zijn we met ons team hard aan het brainstormen om hier en daar in het lesaanbod en aanvangstijden wat te verschuiven. We streven ernaar om de ‘prime time’ momenten zo te houden dus vooralsnog zal hier niks aan veranderen.

Met uitzondering van de donderdagavond, want na de herfstvakantie, vanaf 2 november, gaan we de donderdagavond lessen omdraaien. Dan verplaatst de ‘CA Yoga’ naar 19:00 en zal Maaike om 20:30 afsluiten met ‘Yin Yoga’.

Vakantieweken

De herfstvakantie is dit jaar vanaf 23 oktober t/m 29 oktober en de kerstvakantie 23 december tot 7 januari 2024. Tijdens de vakantieweken is er een aangepast rooster. Dit zal tijdig op het Momorooster en via de mail met jullie worden gecommuniceerd.

We kijken ernaar uit om dit najaar, samen weer een frisse start te maken…

Liefs Tanja en het engelen team