Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwjaarsbericht 2024

Nieuwjaarsbericht 2024

Namens mij en het engelen team van Yoga Studio Engel wens ik je een vernieuwend en liefdevol 2024.

Het nieuwe jaar, een nieuw begin waarin we met een heldere blik ons pad mogen vinden. Met vriendschappen waarin we volop onze liefde en passies mogen delen.

Een nieuwe week, ben je er weer klaar voor om te starten en te werken aan je mentale en lichamelijke gezondheid?

De nieuwe jij, wil je ontdekken wat nodig is om je weer comfortabel te voelen in je eigen lichaam zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn?

Dat we dit in 2024 samen mogen delen en in onze ervaringen weer verder kunnen groeien. Vol vertrouwen en enthousiasme starten wij als yoga studio dit nieuwe jaar!

De nieuwe lesperiode is gestart!

Deze week zijn we weer gestart met het reguliere lesrooster. De nieuwe les serie staat weer helemaal in het teken van de winter. In de winter valt alles stil. De natuur rust uit en komt op kracht. Alles trekt zich terug in zichzelf en herbront. Dit is een goede periode om je nieren wat extra aandacht te geven. Door de versterkende en regulerende oefeningen waarbij de nierenergie wordt versterkt en de kracht vinden om te ontgiften, en in combinatie met de juiste voeding je energiepeil in balans. Gun je lijf wat meer liefdevolle aandacht en geef je weer op voor deze nieuwe lesperiode!

Januari/ februari ACTIE!
Volg in januari 5 lessen bij Yoga studio Engel en krijg 2 lessen cadeau!
Wegens het succes van vorig jaar bieden we dit jaar opnieuw de stempel kaart actie aan. Uit ervaring weten we hoeveel meer voortgang je kunt boeken.

Door je Critical Alignment-beoefening en yoga practice te intensiveren. Het effect van de oefeningen wordt nog effectiever, je voelt je meer ontspannen en tegelijkertijd diep krachtig. Om je te motiveren, dagen we je uit om tussen 8 in januari en 29 februari minimaal 10 reguliere lessen te volgen (meer mag ook!). Als je binnen dat termijn een volle kaart hebt dan ontvang je 2 lessen gratis! In de studio liggen stempelkaarten, waarmee je je voortgang in de gaten kunt houden.

De stempelkaart actie kan alleen worden toegepast bij de lessen die aangeboden worden door Yoga Studio Engel!

Special kaart;
We doen er dit jaar zelfs nog een schepje bovenop want in samenwerking met mijn nieuwe huurpartner Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow is het ook mogelijk om in januari/ februari met korting een ‘Special’ kaart aan te kopen: 1x in de week ‘ To Flow’  en 1x in de week ‘Engel’

Ademcirkels met Anke
Op zondag 14 januari en 11 februari zal Anke van 10:30-12:00 weer een ademcirkel verzorgen in de Boshut. Ben je geinteresseerd en wil je nog meer informatie? Meld je dan bij Anke; telefonisch 06- 11754057 of via de mail ankejabroer@gmail.com

Voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie is van maandag 17  t/m zondag 25 februari, dan zal er weer een aangepast rooster zijn. Deze wordt zsm bekendgemaakt.

Mini retraite
Na de voorjaarsvakantie op donderdagochtend 29 februari zal ik in samenwerking met Marleen Krab en Kim Zandbergen van ‘Halo Medics’ een mini retraite aanbieden. Meer informatie hierover volgt nog:-)

Workshops en extra’s
Naast de deelnemers van de yogalessen vinden er ook steeds meer kundige en ook nieuwe begeleiders onze mooie studio bij YPHS. Hier alvast een overzicht van een aantal geplande workshops in het eerste kwartaal dus houdt je agenda alvast paraat:

Zondag 14 januari/ 11 februari en 10 maart van 11:00-12:00
Sound Healing met Jenny Stam, zij zal jullie in het nieuwe jaar weer verwelkomen met een unieke ervaring van rust en vernieuwing. Tijdens deze soundhealing-sessie zal ze gebruikmaken van klankschalen en andere resonante instrumenten om een harmonieuze en helende sfeer te creëren. Wil je hierbij zijn? Geef je dan op bij Jenny Stam 06-52525486
Kosten: 15 euro per sessie

Zondag 21 januari van 11:00-12:30
Vinyasa Yoga met Thierry Stam
Ja je leest het goed, Thierry is de zoon van Jenny en treed op eigen wijze deels in de voetsporen van z’n moeder maar doet dit meer in een fysieke vorm.

Als voormalig danser heeft hij in december zijn vinyasa teacher training afgerond. Met zijn certificaat in de pocket is het nu aan hem om ervaring op te doen als yoga leraar en wil 1 keer per maand een yogales aanbieden.

Vinyasa yoga is een actieve yoga waarin je ontspanning vinden door vloeiend van de de ene naar de andere houding te bewegen. In zijn lessen worden het synchroniseren van ademhaling op beweging een samenspel waarin je kunt spelen met kracht, balans en flexibiliteit. Klinkt dit als iets voor jou? Kom dan een lesje bij Thierry proberen.

Omdat hij nog onervaren yoga docent is ben zal hij achteraf een open tikkie sturen, dan kun je zelf bepalen wat je de les waard vind.

Om hiervoor aan te melden kun je Thierry telefonisch bereiken op: 06- 83699616

Meditatiecursus met Ingeborg Wit
Wanneer
Op zondagmiddag 3 maart/ 17 maart/ 31 maart/ 14 april/ 21 april 2024 van 14:30 tot 16:30.

Voor wie
Voor iedereen die op zoek is naar meer acceptatie, rust en verbinding in het leven. Door meditatie leer je de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, niet zoals wij denken dat ze zijn.

Ben je nieuwsgierig of meditatie iets voor jou is? Of heb je gemerkt dat het beluisteren van geleide meditaties je meer rust geeft en ben je op zoek naar verdieping?

Wil je jezelf beter leren kennen en wil je meer leven vanuit innerlijke vreugde? En daarmee jouw automatische piloot of aangeleerde (geconditioneerde) overtuigingen en patronen loslaten?

We beoefenen onder andere kalmte- en inzichtmeditatie, een van oorsprong boeddhistische meditatievorm, afgewisseld door milde lichaamsoefeningen en uitleg.

Meld je aan voor deze beginnerscursus en ervaar wat meditatie voor jou doet. meer informatie/ inschrijven

 

Wij kijken er naar uit om samen met jullie dit nieuwe jaar weer goed te starten!

Heel veel liefs van Tanja en het engelen team