Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsHerfst 2022

Herfst 2022

Het is alweer even geleden maar nu we de warme zomermaanden achter ons laten en het herfstseizoen ingaan, hier alvast een overzicht van de aankomende herfstperiode:

In de week van 17-26 oktober is het herfstvakantie. In deze week wil ik, bij voldoende belangstelling, een aantal lessen blijven aanbieden. Let op! Sommige lestijden zijn samengevoegd of op aangepaste lestijden. (zie rooster)

Zo nu en dan stel ik me beschikbaar voor nevenactiviteiten buiten de muren van YPHS, deze probeer ik zoveel mogelijk buiten mijn lesuren in te plannen. Dit jaar ben ik ook weer gevraagd om voor de leerlingen van het Regius een aantal gastlessen te verzorgen. Een deel daarvan kan alleen op de woensdag ochtend. Het is mij helaas niet gelukt om voor deze 2 ochtenden een geschikte vervanger te regelen. Om deze groepen toch nog te kunnen opvangen zullen de CAY lessen op woensdagochtend 26 okt en 4 november 45 minuten later van start gaan.

Mochten de afwijkende tijden niet schikken en kom je hierdoor in de knoei met de einddatum van je leskaart? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat deze wordt verlengt.

Om de Fit Yoga groepen beginnen al een beetje vorm te krijgen maar we kunnen nog wel wat extra versterking gebruiken. Volg je op dit moment al les bij ons en wil je het ook een keertje proberen?  Geef je dan nu op en ontvang nog één extra credit op je leskaart! Ook kun je de hele maand oktober nog iemand meenemen voor een gratis proefles.

Meld dit aan mij via de mail of whatsapp, dan zal ik een matje vrijhouden.

 

De dagen worden korter

maar laten we genieten van de Herfst,

laat het buiten maar waaien en onstuimig zijn,

vindt ontspanning en rust in jezelf weer terug bij ons

binnen de warme muren en fijne sfeer in de yoga studio…

 

Namasté