Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwjaarsbericht 2023

Nieuwjaarsbericht 2023

Namens mijzelf, en mede docenten van Yoga Studio Engel wens ik je een inspirerend en liefdevol nieuw jaar. Een jaar waarin het vertrouwen mag groeien, in hoop op terugkeer van vrede en tolerantie, een goede gezondheid, vriendschap en liefde in ons leven. Met enthousiasme en veel passie starten wij als yogastudio dit nieuwe jaar.

Nieuwe lesperiode gaat weer van start!

Vanaf dinsdag 10 januari starten we weer met het reguliere lesrooster. De nieuwe serie is helemaal ingericht op de winterperiode. In de winter valt alles stil. De natuur rust uit en komt op kracht. Alles trekt zich terug in zichzelf en herbront. Dit is een goede periode om je nieren wat extra aandacht te geven. Door de versterkende en regulerende oefeningen voor de nieren met de juiste voeding te combineren, houd je je energiepeil intact en kom je gezond en sterk de winter door. Wil jij ook weer uitgerust en vol energie het nieuwe jaar beginnen? Geef je dan snel op voor deze nieuwe lesperiode!

Januari actie!

Volg 5 lessen in januari en krijg 2 lessen cadeau!

Uit ervaring weten we hoeveel meer voortgang je kunt boeken door je Critical Alignment-beoefening en yoga practice te intensiveren. Het effect van de oefeningen wordt nog effectiever, je voelt je meer ontspannen en tegelijkertijd diep krachtig. Om je te motiveren, dagen we je uit in januari: volg minimaal 5 reguliere lessen die maand (meer mag ook!), en ontvang aan het einde twee lessen gratis. In de studio liggen stempelkaarten, waarmee je je voortgang in de gaten kunt houden.

 

Ademcirkels met Anke

Vanaf 5 februari zal Anke op elke eerste zondagochtend van de maand van 10:30-12:00 een maandelijkse ademcirkel verzorgen. Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer informatie? Meld je dan aan of mail naar Anke: ankejabroer@gmail.com

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is van maandag 27 februari t/m zondag 5 maart, dan zal er weer een aangepast rooster zijn. Deze wordt zsm bekendgemaakt.

 

Wij kijken er naar uit om samen met jullie dit nieuwe jaar goed te starten!

 

Heel veel liefs van het engelen team