Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsZomerperiode 2023

Zomerperiode 2023

Nu nog 3 weken te gaan voordat de schooldeuren sluiten. Dan zal er in de periode van 24 juli t/m 1 september een zomerrooster van kracht zijn.Tijdens het zomerrooster kunnen de lessen en lestijden wat afwijken van het reguliere rooster.

Als er tijdens het vakantierooster niet genoeg aanmeldingen zijn dan zal uiterlijk 12 uur van te voren worden bepaald of de les doorgaat. Sta je op dat moment ingeschreven bij een geannuleerde les, dan wordt de les teruggeboekt op je kaart en met een extra week verlengd.

Er zullen hier en daar ook een aantal lessen worden opgevangen door één van mijn lieve collega’s. Wil je weten wat er komt en wie je voor je krijgt? Ga naar  momorooster en plan je lessen alvast vooruit…

Chi gong ‘special’ met Ineke Lamey

Op 19, 20 en 21 juli krijgen we bezoek van de gespecialiseerde Chi gong docente ‘Ineke Lamey’. Zij wil op de onderstaande dagen en tijden haar visie en ervaringen met de Chi gong methode met jullie delen.
 

Woensdag 19 juli 13:00-14:15
Donderdag 20 juli 11:00-12:15
17:15-18:30
Vrijdag 21 juli 19:15-20:30

Met eenvoudige oefeningen en vloeiende bewegingen wordt je begeleid om je lijf en geest te ontspannen en vanzelf ruimer te ademen, allemaal voor een aangenaam gevoel.

Ben je nieuwsgierig en wil je iets meer verdieping vinden in deze methode? Doe deze week dan ook eens lekker mee met Ineke!

Meer informatie en aanmeldingen kunnen via het momorooster

 

Zomerstop

De zomerstop van is vanaf vrijdag 28 juli t/m vrijdag 10 augustus, dan zijn er geen Yoga lessen! Kom je hierdoor in de knoei met je leskaart? Geef het tijdig aan, dan zal ik coulant zijn met de einddatum.

Oproepen mbt tot de lessen worden via de groepsapp vermeld en kunnen alleen door de beherende docenten worden geplaatst. Zo voorkomen we dat je helemaal wordt ondergesneeuwd. Ben je nog niet aangemeld? Laat het ons weten, dan voegen we je alsnog toe.

Dat was het weer voor nu. Mocht je ergens nog vragen over hebben dan kan je telefonisch 06 373 45 553 of via de mail info@yogastudioengel.nl contact met ons opnemen.

Wij kijken uit naar een heerlijke zomer vol ontspanning warmte en liefde…

Liefs van het ‘engelen team’