Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwsbrief zomer 2022

Nieuwsbrief zomer 2022

Nog even dan is het alweer zomervakantie. Vanaf vrijdag 15 juli sluiten de schooldeuren, maar wij gaan nog even door!

We zijn de hele zomervakantie open, maar er zullen tussen nu en eind augustus wel een aantal lessen worden samengevoegd of gepauzeerd. Er zullen hier en daar ook een aantal lessen worden opgevangen door één van mijn lieve collega’s.

Wil je weten wie je voor je krijgt? Ga naar  momo-zomerrooster en plan je lessen alvast vooruit…

Tijdens het zomerrooster zullen alle lessen toegankelijk worden gesteld voor alle niveaus!

Zelf ben ik van 7 tot 21 augustus met vakantie. Tijdens mijn vakantie zijn er geen CAY lessen! Alle lessen van deze periode zijn teruggeboekt op jullie kaart. Kom je nu niet uit met de einddatum van je kaart? Laat het me weten, dan maak ik het voor je in orde.

De Yin Yoga lessen op de donderdagavond gaan in die periode wel gewoon door. Onze lieve Ellemarie is bereid om dit volledig te coördineren tot ik weer terug ben.

Mocht je tijdens die 2 weken ergens vragen over hebben dan kan je Ellemarie telefonisch bereiken op 06-17380015 of via de mail ellemarierietman@gmail.com

Leswijzigingen of annuleringen worden uiterlijk 5 uur van te voren bekend gemaakt in de groepsapp of via de mail. Ben je nog niet aangemeld? Laat het ons weten dan voegen we je alsnog toe.

Ellemarie is net weer terug van haar retraite in Ibiza en heeft aangegeven dat zij in de toekomst van plan is om meer te gaan reizen en te genieten van het vrije leven. Daardoor zal zij niet meer in staat zijn om continuïteit te bieden voor de Yin Yoga lessen. Na een moeilijke overweging hebben we overlegd en besloten om haar niet meer als ‘vaste’ yin teacher in te zetten. Indien het mogelijk is zal zij in het vervolg de lessen opvangen tijdens de invalmomenten.

Ellemarie is in ieder geval nog tot eind augustus aanwezig op de donderdagavond van 19:00-20:15. Vanaf 1 september geeft ze het stokje door aan Maaike de Jager. Maaike is ondertussen al bekend bij de meesten van jullie en is dol enthousiast om te beginnen en jullie een vast gezicht te bieden.

Dat was het weer voor nu. Mocht je ergens nog vragen over  hebben dan kan je telefonisch 06 373 45 553 of via de mail info@yogastudioengel.nl contact met ons opnemen.

Wij kijken naar je uit deze zomer!!

Liefs van het ‘engelen team’