Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwsbrief tarieven 2023

Nieuwsbrief tarieven 2023

Zoals ik in het begin van deze maand al heb aangekondigd worden de tarieven per 1 januari aangepast. Ik heb de stijging zo beperkt mogelijk gehouden, omdat niet alleen wij maar ook jullie, onze deelnemers, geconfronteerd worden met hogere maandelijkse lasten.

LESTARIEVEN 2023 vanaf 1 januari

 

Strippenkaarten

Een losse les gaat van €13,50 naar €14,50

Strippenkaart 10 lessen van €110 naar €120

Strippenkaart 20 lessen van €200 naar €215

 

NIEUW vanaf 1 januari 2023!

Strippenkaart 40 lessen voor €420, ( 1 jaar geldig)

We zijn de afgelopen drie jaar, mede door de lockdowns, coulant geweest in het verlengen van de leskaarten. Na een lange tijd van lockdowns, gaan we er vanuit dat we nu weer genoeg continuïteit kunnen aanbieden. Daarom is het vanaf januari niet meer mogelijk om de einddatum van je kaart te verlengen, tenzij er bijzondere omstandigheden zijn waardoor je de lessen voortijdig moet staken. Gelieve dit vooraf mede te delen!  Echter, je hebt dan nog wel de mogelijkheid om na de aankoop van je nieuwe kaart een bepaald aantal lessen mee te nemen. zie voorwaarden

 

KOOP (voor zaterdag 31 december) EEN KAART VOOR HET OUDE TARIEF

Maak je gebruik van een 10 of 20 strippenkaart? Dan de tip om dit jaar, voordat op 1 januari de prijs verandert, een nieuwe kaart voor de oude prijs te kopen.

 

Mocht door persoonlijke omstandigheden onze yoga niet meer betaalbaar voor je zijn, neem dan even contact met me op dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.  Zo willen we voor iedereen bereikbaar blijven.

 

Mocht je na dit verder nog vragen hebben aarzel dan niet om contact me me op te nemen.

 

Wij wensen je een hele fijne kerst en mooie jaarwisseling toe en we zien je graag weer verschijnen in 2023!

 

Liefs Tanja, Maaike, Sharon, Anke.en de rest van YPHS