Yoga Studio Engel in Schagen

NieuwsNieuwsflits herfst 2023

Nieuwsflits herfst 2023

Nu de dagen weer korter worden, kunnen we gaan genieten van de herfst. Volgende week is het alweer herfstvakantie maar wij dan gaan lekker door. Ik kan me dan ook geen beter moment bedenken dan nu, om het volgende met jullie te delen;

De Boshut

Misschien heb je het ondertussen al gehoord of gelezen in de groepsapp, insta of facebook, maar naast onze lessen bij ‘ÝPHS’ starten we vanaf volgende week op de nieuwe, 2de leslocatie ‘De Boshut’. Hier mogen we ons lesaanbod wat gaan uitbreiden en zal onze lieve Anke tevens weer haar comeback maken.

Deze prachtige handgemaakte boshut staat op een mystieke bijzondere plek omringt met eikenbomen. De mooie ronde vormgeving van de ruimte, de eikenbomen die een symbool zijn van verbinding tussen hemel en aarde maken dat hier alles samensmelt, hemel en aarde, sterren, zon en maan, en het grote AL, het universum.

De boshut staat op een leylijn staat die vanuit de ‘Keins’ loopt.Op leylijnen ervaart men volgens heldervoelenden de positieve kracht en kalmerende werking van aardstralen. Vanuit de Keins lopen er 132 leylijnen, die bij de Keins is het sterkst. Het is werkelijk een plek dat bruist van energie, waar magie tot leven komt.

Adres: Ruigeweg 139, 1751 HK, Schagerbrug
Ben je nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje.

Herfstvakantie

De herfstvakantie is van 21-29 oktober, dan is er een aangepast rooster. We beginnen deze herfstvakantie in ‘De Boshut’ met extra ‘Yin herfst specials’, verzorgt door Anke.

De overige lessen zullen vooralsnog gewoon bij ‘YPHS’ blijven plaatsvinden. Kijk bij een inschrijving dus goed waar je verwacht wordt!

Als er tijdens deze week lessen zijn met weinig deelnemers kunnen ze worden samengevoegd of komen te vervallen. Houd de groepsapp en het MomoRooster in de gaten!

Les annuleren
Na de herfstvakantie wordt het tijdsbestek waarin je je kunt uitschrijven aangescherpt. Vanaf dan kun je tot uiterlijk 12 uur voor aanvang je geboekte les uitschrijven, daarna zal de les in rekening worden gebracht. (zie algemene voorwaarden )

Laat het buiten maar waaien en onstuimig zijn want bij ons vindt je ontspanning en de rust in jezelf weer terug. Laat je onderdompelen in een serene sfeer binnen de muren van YPHS, of in de knus en warme ambiance van ‘De Boshut’.

Wij kunnen bijna niet wachten om deze herfstperiode ook hier ons entree te maken en jullie te mogen ontvangen!

Liefs Tanja, Maaike en Anke (Het bosengelen team;)