Critical Alignment Yoga

Run & Yoga

Wat is Run & Yoga? Een intensieve cursus van 4 lessen met een les duur van 1:45 minuten, waarbij yoga oefeningen technisch worden doorgelicht en zo een vertaalslag wordt gemaakt naar het hardlopen. Het beoefenen van Critical Alignment Yoga (CAY) maakt je bewust van fysieke zowel als mentale spanningen en help deze structureel op te lossen. Deze bewustwording wordt in de Run & Yogalessen gecombineerd met een hardlooptechniek, die de inzet van kracht en spanning minimaliseert en een lichte vrije loopbeweging bevorderd. Zo leer je veel efficiënter op een meer ontspannen manier te lopen en daarbij wordt het lopen veel plezieriger.

Voor wie? Echt een les voor zowel ervaren als onervaren hardlopers die hun techniek willen verbeteren en/of meer inzicht willen krijgen in terugkomend ongemak of blessures tijdens en na het hardlopen. De workshop is voor iedereen die de basiselementen van de Run&Yoga wil leren kennen. Je hoeft niet perse ervaring te hebben met hardlopen, CAY of yoga in het algemeen, maar het zal het proces in de ontwikkeling van deze techniek positief kunnen beïnvloeden. Iedereen kan op zijn eigen niveau hardlopen. Doel is om inzicht te krijgen in de houding (alignment) van het lichaam tijdens het hardlopen en de wijze waarop CAY hierin kan bijdragen.

Run & Yoga vierdaagse najaars- workshop 2019 (n.t.b.) 
Start les 1: ………. van 10.00 – 11.45
De overige 3 lessen vinden plaats op …………….

Opbouw les van 1.45
45 minuten – Critical Alignment Yoga/ technische voorbereiding running
30 a 45  minuten – hardlopen (buiten) – circa 3-4 km
15 minuten – Critical Alignment Yoga, omgekeerde houdingen
Tijdens de 4de les wordt een persoonlijke videoanalyse gemaakt zodat je thuis de oefeningen adviezen en tips nog eens terug kan zien.

Kosten
Run & Yoga workshop niveau 1. totaal 4 lessen: 67,50 euro (CAY deelnemers 10,- korting)
De workshop start met minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers. Strippenkaart en losse les is niet mogelijk, tenzij anders overeengekomen.

Locatie
Yoga Studio Schagen
Passage 6 1
742 PG
Schagen

Mocht je na het lezen van dit bericht enthousiast zijn, wacht dan niet langer en geef je snel op! Er is namelijk maar plek voor 10 deelnemers dus voorkom de teleurstelling van een volgeboekte workshop en wees er snel bij.

Weet je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze lessen? Geef dit bericht gerust door. Veel dank hiervoor!

Groetjes Tanja

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes