Nieuws

Nieuws

Wat fijn dat we weer live en ‘operationeel’ mogen zijn! De lessen beginnen vol te stromen, dat geeft mij goede hoop voor de komende tijd.

Er zijn een paar wijzigingen voor de aankomende maand dus hier even een overzicht voor alles wat komen gaat:

Het reguliere rooster is weer gestart en deze maand zullen de CAY lessen in het teken staan van kracht en vitaliteit!

Onze lieve Ellemarie gaat van 7 februari tot 12 maart een maandje naar Mexico om daar een hatha yoga module bij te wonen. Dat betekent niet dat er geen yin lessen zullen zijn, want gelukkig heb ik 2 hele fijne invallers kunnen enthousiasmeren. Op de donderdagavond van 19:00- 20:15 is Lisa Boekel weer van de partij en op vrijdagochtend 10:30-11:45 zal Maaike Jager jullie opvangen. Lisa is ondertussen al bekend bij jullie, maar Maaike maakt in onze studio als docent, een nieuwe entree.

Hier stelt ze zich alvast aan jullie voor;

Maaike
Hoi ik ben Maaike de Jager. Wat een eer om de les op vrijdag van Ellemarie over te nemen!

Na heel wat van de wereld te hebben gezien en meegemaakt woon ik nu met man en kinderen in Schagen. Ik geef les in de creatieve vakken in het middelbaar onderwijs. En sinds een tijd beoefen ik yoga en werd zo enthousiast dat ik inmiddels begonnen ben aan een yogaopleiding waarvan de yin yoga module gehaald is.

Zelf ben ik heel yang maar oh wat is Yin Yoga fijn, voelen, tijd en aandacht voor jezelf en zo bijzonder om te geven. Ik kijk er dan erg naar uit om op vrijdagochtend de Yin Yoga les te mogen verzorgen!

Merediaan strekkingen
Ook zal er vanaf deze week op vrijdagavond van 19:00-20:15 een nieuwe les op het rooster staan.
Lodewijk Devilee gaat weer aan de gang met nieuwe lessen over de Merediaan strekkingen. Sommige van jullie hebben hem tijdens mijn afwezigheid in december al ontmoet.

De reacties waren veelbelovend! Een goede reden dus om deze ‘nieuwe’ lesvorm een kans te geven.

Voorjaarsvakantie
De voorjaars vakantie is van 19 t/m 27 februari dan zullen er geen yogalessen zijn! Wel zullen er op verschillende dagen en tijden een aantal Merediaan lessen worden aangeboden, weer onder begeleiding van Lodewijk. Zo kunnen we onderzoeken of er buiten de vrijdagavond ook nog ander momenten zijn waarop we deze les vorm een vaste tijd kunnen geven.

Na de voorjaars vakantie zal er ook een ‘Fit Yoga’ les op het rooster staan. Hier zal ik jullie tzt nog wat meer over vertellen.

Dan alleen nog dit; zoals jullie kunnen zien zijn we het afgelopen jaar bezig geweest om deze website in een geheel nieuw jasje te steken. Met behulp van een aantal collega’s, trouwe leerlingen, mijn lieve vriendin en ‘huis’ fotografe Marjolijn Bijpost (MAP Fotografie) en website host David Soes ( Studio SOES) heeft de website een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Bij deze wil ik jullie allen nogmaals bedanken! 


Er zullen hier en daar nog wel wat aanpassingen worden toegebracht, dus ik ben ook erg benieuwd naar jullie reacties. Ik sta ook open voor eventuele (opbouwende) ‘kritiek’😉

Dat was het weer voor nu. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag, anders maar weer tot in de yogales!

Lieve groet, van ons fijne engelen team