Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief Zomer

De zomer is begonnen dus onderstaand vindt je alles wat handig is om te weten voor de aankomende tijd:

Zomerrooster; start op dinsdag 2 juli week 27 en duurt  tot en met vrijdag 30 augustus week 35. ( zie Momorooster)

Triatlon; Op dinsdag 9 juli wordt er weer een jaarlijkse triatlon gehouden in de haven en rondom het pand van de studio. Door de slechte bereikbaarheid en geluidoverlast heb ik besloten om de lessen van die dag te laten vervallen.

Zomerstop; Vanaf 29 juli is er een zomerstop van 2 weken, dan is er geen les! (week 31/32)

Zomervoordeel losse lessen: Tijdens het zomerrooster kan je naast de reguliere strippenkaart ook gebruik maken van het losse lesaanbod voor een gereduceerde prijs.

Strippenkaart verlengen: Misschien heb je zelf ook nog een vakantie gepland dan kan je gedurende het zomerrooster de einddatum van je leskaart met maximaal 4 weken te verlengen.

Om zoveel mogelijk continuïteit aan te bieden maak ik zo nu en dan gebruik van invallers en kunnen de lestijden afwijken van het onderstaande reguliere rooster. Als je bij het Momorooster een les inboekt staat dit vermeld bij de lesomschrijving.

Het kan voorkomen dat er in deze periode door vakantie of te weinig deelnemers (min 4) lessen komen te vervallen; dit zal worden vermeld op het Momorooster dus hou dit goed in de gaten. Als je staat ingeschreven bij een les die alsnog komt te vervallen dan wordt je tijdig  op de hoogte gesteld via whatsapp en via de mail. Als je lestegoed hierdoor in het gedrang komt met de einddatum van je kaart? Laat het me weten, dan pas ik de datum voor je aan.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om mij te mailen of te bellen. Laten we dan samen weer een heerlijke zomer tegemoet gaan!

Namasté

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes