Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief

Na een heerlijke zomer heeft de herfst zich ondertussen ook weer aangediend. Heb je voor dit nieuwe seizoen weer genoeg energie opgedaan of voel je je na zo’n eerste werkweek al weer tot aan je nek bedolven onder de alledaagse werkdrukte?

Doe dan mee met deze ‘Autumn de-stress’ serie! Ervaar hoe het is om met de intensiteit van Critical Alingnment Yoga in combinatie met helende oefeningen uit de Chinese bewegingsleer, weer vanuit je hoofd in je lijf te komen. Dit brengt je in staat om naast je drukke bestaan, je brein te resetten, je lichaam te ont- stressen zodat alles weer stroomd en in balans komt.

Na het succes van de detox- serie van afgelopen voorjaar en jullie enthousiaste reacties over het ontvangen van de voedingstips, zal ik ook tijdens deze serie wat ondersteunende tips met jullie delen. Als je hier behoefte aan hebt en je bent op dit moment lid, meld dan aan via mijn whatsapp; dan zal ik je toevoegen aan de ‘De- stress food group’. Gun je lijf wat meer aandacht en rust, om ook in deze roerige tijd van het jaar goed te kunnen functioneren.

Herfstvakantie: duurt van maandag 21 oktober tot zondag 27 oktober, dan is er 1 week geen les!

Heb je (opnieuw) zin om les te volgen, maar ben je nog niet aangemeld? Voorkom de teleurstelling van een volgeboekte les, dus wees er snel bij!
 www.momoyoga.nl/yogastudioengel

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag, anders weer tot op de yogamat 😊

Namasté

 

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes