Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief

Er staan weer een aantal nieuwe ontwikkelingen aan te komen dus hier even een update:

We gaan de lente weer in dus is het nu tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Vanaf start weer een nieuw thema met een serie van houdingen en oefeningen waarbij we voortborduren op de positieve energie van de vorige serie. Deze nieuwe serie heeft een ontgiftende werking zodat de opgeslagen afvalstoffen je lichaam weer kunnen verlaten. Houdingen die niet alleen fysiek, voor je lichaam diep reinigend werken, maar ook op mentaal niveau grote invloed zal hebben. Dit geeft rust en kan bijdragen aan een helder en opgeruimde geest.

Heb je (opnieuw) zin om les te volgen, maar ben je nog niet aangemeld, doe dit dan snel! Een aantal lessen zijn vol maar ook een aantal (nieuwe) lessen nog niet.

Om de teleurstelling te voorkomen van een te volgeboekte les of juist andersom zal bij minder dan 3 deelnemers, de les worden geannuleerd. Houdt in dat geval de avond of ochtend voor de les, je mail en het Momo- rooster goed in de gaten.

Meivakantie: De meivakantie is van 27 april t/m 5 mei (week 18) in deze week zullen er geen CAY lessen zijn!

Nieuw! YIN YOGA; Je hoeft in de meivakantie niet helemaal “stil” te zitten want dan zal mijn lieve vriendin Natasja Schat een try-out geven voor Yin Yoga lessen. Omdat Natasja hiervoor nog in opleiding is en om uit te zoeken of er genoeg behoefte is zullen deze lessen in die week aangeboden worden op basis van een vrije donatie. De try-out lessen zullen plaatsvinden op donderdag 2 mei in de ochtend van 9:00-10:15 en avonds van 19:00-20:15 en 20:30-21:45. (max. 10 deelnemers per les)

Na die week komen er voor een aantal weken Yin lessen op het Momo- rooster te staan. Deze lessen kunnen dan worden ingeboekt met de gebruikelijke strippenkaart. Data en tijden worden z.s.m. bekend gemaakt.

Run & Yoga: de data van de volgende vierdaagse workshop zijn bekend! De workshop zal starten op
zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 – 11.45.
De overige 3 lessen vinden plaats op zondag 26 mei ,02 en 16 juni 2019
Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie tab. Run & Yoga

Inschrijven voor de Yin Yoga try-out of Run & Yoga workshop kan via de mail; info@yogastudioengel.nl of anders via de inschrijflijst in de studio.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag, anders weer tot op de yoga mat😊

Namasté

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes