Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief

Allereerst wil ik jullie nog het allerbeste toewensen voor 2020!

Dat het een jaar vol met nieuwe inzichten, ruimte voor vernieuwing, rust en inspiratie mag zijn…

Vanaf 6 januari beginnen de CAY lessen weer. Het thema winter staat nog hoog op het menu, gevuld met allerlei oefeningen en tips om de eerste maanden van het jaar optimaal te kunnen functioneren en zo een goede start te maken in het nieuwe jaar.

We hebben prachtige nieuwe yogamatjes! Deze zijn iets dikker dan de vorige, dat geeft iets meer comfort en zijn voor iedereen om vrij te gebruiken en van te genieten. Om de hygiëne zo veel mogelijk te waarborgen willen we een aantal dingen van jullie vragen: Probeer met schone handen en voeten op de matjes te komen (zeker als het weer opnieuw mooier wordt en we slippers gaan dragen kan dat er nogal eens bij inschieten 😉 en reinig na afloop van de les de mat met de aanwezige spray en doek. Als je zeker wilt zijn van een prettige les is het een idee om een yoga/pilates handdoek aan te schaffen; deze handdoeken zijn precies de maat van het matje en hebben nopjes aan de onderkant tegen glijden. Je kunt ze krijgen via de duurdere yoga websites, maar ze zijn ook vaak goedkoper te vinden bij bijvoorbeeld de Action.

Het rooster voor de aankomende periode is ongewijzigd; www.momoyoga.nl/yogastudioengel

Heb je (opnieuw) weer zin om mee te doen maar ben je nog niet aangemeld doe dit dan snel. Om meer ruimte te creëren in de populaire les uurtjes, heb ik de maximale les bezetting wat terug geschroefd van 15 naar 13. Sommige lessen beginnen nu al aardig vol te raken dus voorkom de teleurstelling van een volgeboekte les en reserveer je lessen ruim vooruit!

Ter herinnering: vanaf maandag 13 januari begint onze lieve collega Josse Beudeker met kinderyoga. Kijk op www.willemmeester.nl

De voorjaarsvakantie is van maandag 17 februari t/m zondag 23 februari (week 8), deze week zullen er geen lessen zijn.

Mocht je na dit lezen nog vragen hebben aarzel dan niet om mij terug te mailen of te bellen, dan hoop ik jullie snel weer in de les te zien!

Lieve groet

Tanja

 

 

 

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes