Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief 19/03

Yoga video’s en tips voor thuis

 

Het hoge woord is eruit; op zondag 15 maart kondigde de overheid aan dat alle bars, cafés en restaurants tot 6 april zouden sluiten. Ook culturele en sportieve groepslessen worden tot die datum on hold gezet. Uiteraard hoort ook yoga daartoe.

Hoe moeilijk ik dit besluit ook vind, want je mag best weten, ik heb zelfs tot zondag nog overwogen om de lessen met een kleinere bezetting van maximaal 8 deelnemers voort te zetten. Daar kom ik nu toch ook maar besloten om de yoga studio in ieder geval tot 6 april te sluiten, om zo de verspreiding van het virus tegen te gaan.op terug en heb

Ondertussen heb ik al veel reacties mogen ontvangen op de voorgaande nieuwsbrief. Het doet me goed om te merken hoe begaan we met elkaar zijn. Bedankt voor jullie feedback en steun!

Natuurlijk zit ik niet stil en wil ook ik zoveel mogelijk kunnen blijven bijdragen aan een gezond en goed functionerende maatschappij. Ondertussen heeft de school al hun taken doorgegeven en kan ik vanuit huis mijn kinderen onderwijzen.

Daarbij ben ik ook bezig met het maken van korte video’s om die via een besloten whatsapp groep met jullie te delen. Om te voorkomen dat je helemaal wordt ondergesneeuwd door reacties van anderen, kan alleen ik als beheerder iets daar iets aan toevoegen.

Het is nog wel een beetje wennen om zo met de kinderen en alles aan huis in goede banen te leiden maar ik zal proberen om iig deze week al een volledige les te kunnen aanbieden.

Hoe werkt het?

Heb je op dit moment een lopende leskaart dan wordt je automatisch toegevoegd aan de groep. Daar ben ik woensdagavond al mee gestart dus als je nog geen uitnodiging hebt gehad, laat het me dan weten, dan voeg ik je alsnog toe. Heb je geen interesse dan kan je jezelf natuurlijk gewoon afmelden.

 

Ben je op dit moment niet actief als lid maar wil je hier toch ook gebruik van maken dan kan je een ‘Losse WhatsApp les van +/- 60 minuten’ aanschaffen via deze link;

Aanmelden

Zodra je aankoop rond is zal ik je toevoegen en kan je kan je sowieso tot 6 april lekker meedoen.

 

Ik zal je via deze weg op de hoogte houden wanneer er meer informatie is over en hoe de lessen hervat worden.

Alle mensen die getroffen worden door de ziekte en alle zorgverleners en anderen in vitale beroepen wens ik veel kracht, wijsheid en liefde toe.

Namaste

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes