Critical Alignment Yoga

Nieuwsbrief

Lieve mede yogi’s,

Ten eerste voor iedereen nog de allerbeste wensen voor 2019: Dat we een veerkrachtig vitaal en vooral liefdevol nieuw yoga jaar tegemoet gaan!

In onderstaande nieuwsbrief vind je alle belangrijke ontwikkelingen voor de komende periode. Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om me te bellen of mailen.

Ten eerste gaat de btw in 2019 op zaken als levensmiddelen, boeken, en -helaas!- ook yoga omhoog van 6% naar 9%. Deze verhoging zal ook doorgevoerd worden in de prijs van je volgende strippenkaart:

De lessen beginnen weer op dinsdag 8 januari. Het rooster is precies hetzelfde als voor de kerstvakantie, maar vanaf 4 februari 2019 (week 6) wordt het lesaanbod wat uitgebreid. Vanaf dat moment kan je je lessen ook inboeken op dinsdag- en donderdagochtend. (zie lestijden)

Voor alle nog lopende strippenkaarten OPGELET! Helaas kan het MomoYoga systeem nog niet zo worden ingesteld dat je een waarschuwing krijgt als je je 10de les hebt gebruikt. Je krijgt in de 11de week wel een automatische e-mail als de einddatum op je strippenkaart in zicht komt: doordat ik de geldigheidsduur op 12 weken heb ingesteld kan het dus zijn dat deze nog 2 weken langer doorloopt dan je laatst geboekte les. Controleer via de Momo site of app wanneer je strippenkaart afloopt en hoeveel lessen je dan nog tegoed hebt op je strippenkaart! Door dit tijdig te controleren voorkom je de teleurstelling van een te volgeboekte les.

Wanneer je een nieuwe strippenkaart wilt aanschaffen, ga dan eerst in het Momo rooster naar de datum van de les dat je die strippenkaart wilt laten ingaan! Doe je dit niet, dan zal je datum van je strippenkaart ingaan op de dag van aankoop en dat is zonde. Controleer dus bij aanschaf van een nieuwe strippenkaart wanneer deze ingaat. Mocht je er nu niet uitkomen, mail of app me dan; ik kan de begindatum van je strippenkaart handmatig wijzigen.

Als laatste ook nog wat gezellig nieuws: In 2019 zitten mijn lieve collega Karen en ik alweer 5 jaar in onze fijne locatie aan de Passage 6. Reden genoeg voor een borreltje dachten wij! We nodigen jullie dan ook graag uit op zaterdag 19 januari van 15:00-18:00 uur om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Namasté

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes