Critical Alignment Yoga

Aanmelden

Tijdens de lessen wordt je bewust gemaakt hoeveel invloed je houding heeft op het dagelijks functioneren van je lichaam en geest. Dan ontstaat er een ander lichaamsbewustzijn wat inzichtelijk en voelbaar maakt hoe jouw lichaam beweegt binnen zijn mogelijkheden.

Om grote totaalbewegingen van yogaoefeningen mogelijk te maken moeten verschillende lichaamsdelen zoals hoofd, nek, bovenrug, onderrug, bekken, benen etc., goed met elkaar samen kunnen werken. Dit wordt stap voor stap uitgewerkt en begeleid tijdens een lesperiode.

Het is ook mogelijk om de lessen 2 keer per week te volgen. Zo kan je binnen een korte tijd veel progressie maken. Dat heeft niet alleen een positief effect op de ontwikkeling van het gevoelscontact van je lichaam maar werkt ook mentaal, door in je geest. Leer hoe je sterker, meer bewust en ontspannen in het leven kunt staan. Dat zal in een korte tijd de kwaliteit van je leven positief kunnen beïnvloeden!

Klik hier voor inschrijven

Bij een inschrijving worden, in overleg met Tanja, de dag en tijd naar keuze voor je gereserveerd. De lessen zijn intensief maar door het klein houden van de groep is het mogelijk om meer individuele aandacht te geven.

Vind je het fijner om alleen te lessen?

Meer persoonlijke aandacht een les op maat, zodat de les helemaal op jou is gericht? Dat kan tijdens een privé-les, zowel thuis als op locatie. Vraag naar de mogelijkheden info@yogastudioengel.nl

 

Sirsana op het hoofdstandbankje

Het gewicht van het lichaam wordt      P1010576    P1010581

gebruikt om tegendruk te genereren waardoor verbindingen met name,

schouders-rug, nek-rug, hoofd-rug en armen-rugverbindingen goed kunnen ontwikkelen.                    

 

Yoga Studio Engel

Locatie: Yoga Studio Schagen

Zijperweg 9

1742 NE Schagen


Tanja Engel

T: 06 373 45 553

E: info@yogastudioengel.nl

W: www.yogastudioengel.nl

Webdesign en realisatie door Studio Soes